Reservatie momenteel niet mogelijk!

‘Stuk voor 2019 nog niet gekend data wel’

22 – 23 – 29 – 30 november

&

6 – 7 december

Via onderstaand formulier zendt u ons uw reservatie. Nadien krijgt u van ons een bevestigingsmail, met daarin de betalingsgegevens. Gebruik het vak “opmerking” als u specifieke vragen hebt i.v.m. de plaats in de zaal. In de mate van het mogelijke wordt hiermee rekening gehouden. De deuren openen om 19.30 u. De voorstelling start om 20.00 u stipt en het zijn genummerde plaatsen waarvan de toegangskaarten aan de ingang worden uitgedeeld.

Een kaart kost € 9 per persoon mits betaling vooraf via overschrijving op rek. nr. BE16 7450 7258 5674 met vermelding van uw naam en voornaam, datum voorstelling en het aantal kaarten.

Bij betaling aan de deur betaalt u een euro meer, met name € 10 per persoon.

Reserveer tijdig want de plaatsen zijn beperkt!


Naam:
Voornaam:
e-mail:
Telefoon:

Voor welke datum wenst u te reserveren:

Uw gewenste aantal kaarten:


[mailpoetsignup mailpoetsignup mailpoet_list_3]Ik wens in de toekomst een uitnodiging voor de producties van Koninklijk Toneelgezelschap Reynaert te ontvangen (slechts 1 à 2x per jaar).


Opmerking:


*

* Na uw reservatie krijgt u van ons een bevestiging per mail. Hebt u nog vragen of wenst u nog iets te veranderen aan uw reservatie, kunt u ons contacteren door deze mail te beantwoorden. Niets ontvangen kijk dan eens in je spam.